5:45-óra van állítva az ébresztőm, most 6:10 van. Felkeltem úgy 6:04 körül, és megnyomtam a telefont. Ekkor még a kijelzőn 5:29-et olvastam, RÁ 3 MÁSODPERCRE frissítette magát, és elkezdett csörögni. Are u fuckin kiddin me?

válasza:

válasza:

válasza:Te nem érted. Az, hogy az órát akkor térítette magához, és az, hogy nem ébresztett időben, nem feltétlenül függ össze.
Mellesleg jó volna tudni, hogy gyári ébresztőt használsz-e, hogy reprodukálható-e a hiba, és hogy egyébként szokott-e szétfagyni a mobilod.
Ez már erősen súrolja a szánalmas, mindjárt kivágom a csába kategóriát.
Beállítottam pontosan 8:00 órára az ébresztőt. most, 8:27-kor megnyomtam a telót, még 7:43-at mutatott. Aztán megint eltelt 2 másodperc, "magához tért", elkezdett csörögni a 8 órás ébresztő, 8:25-kor.
Az android ennyire szar, vagy a telefon?
Közben találtam egy ilyet.. [link]
NEMIGAZ, hogy 2010 óta létezik a hiba, különböző telefonokon, és egyszerűen nem javítják ki. Köszi android!
Kapcsolódó kérdések:
[Vodafone-os Mobil internet] Eddig jó volt, de valami sikeresen el lett állítva!
Samsung Galaxy S okostelefonom van, a beállításokban arra állítottam,hogy 15 mp után kikapcsoljon a képernyőfény,de egyáltalán nem kapcsol ki órák alatt se.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!