Galaxy note 7 vagy várjam meg az iphone 7et?
Figyelt kérdés
Melyiket lenne jobb döntés megvenni?2016. aug. 20. 11:21
2/21 anonim válasza:
A Note 7 nagyon ütős lett az biztos, de én már megvárnám az iPhone-t is, mielőtt kiadok ennyi pénzt. Nincs már olyan sok idő hátra.
3/21 Gugu Gabor válasza:
Szerintem várd meg au iphont hátha mutat valalmi csodát aztán eldöntöd.
Egyébként sokkal inkább ios vs android a kérdés szerintem, de ezt csak te tudhatod hogy melyik jön be jobban
4/21 anonim válasza:
Én is azonaz állásponton vagyok, hogy várd meg, hátha mutat valami újat, valami "kihagyhatatlant"..
5/21 A kérdező kommentje:
rendszer nekem milyen, ilyen kategóriában mindkettő tökéletes
2016. aug. 20. 20:19
6/21 A kérdező kommentje:
mentek a zöld kezek :)
2016. aug. 20. 20:21
7/21 anonim válasza:
Samsung Galaxy Note 7!Minek adnál annyi pénzt ki egy zárt rendszerért!?Szerintem amúgy is veri az Iphone-t.
8/21 anonim válasza:
Most olvastam, hogy leállítják a Note 7 gyártását, és visszaveszik/kicserélik mindet, mert életveszélyesek.
9/21 A kérdező kommentje:
8#
Igen, két millióból 35 db...
Iphone-nál is volt ilyen, és azok eltusolták.
Ez korrekt volt szerintem a samsungtól, hogy inkább áznézik az összeset.
Amúgy note 7 lesz.
2016. szept. 2. 15:06
10/21 anonim válasza:
Csak azért írtam, hogy várd meg, amíg kijavítják a hibát, és utána vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!