Én nemrég néztem ki a telót,mert egyik osztálytársamnak ilyenje van.Azt mondja,hogy meg van vele elégedve,nem tud negatívumot mondani róla. A kameráját emelte ki leginkább,szerinte nagyon szép képeket készít.
Nemsokára én is megveszem ezt a telót,majd akkor tudok mondani róla személyes tapasztalatot!:)
hát én 55ezerért venném.az euronixban 69ezer
köszönöm a válaszokat
Semmi baj az ár/érték arányával. Most épp J5-ről írok. Gyors telefon gyönyörű kijelzővel. Ha az optikai zoom hiányát leszámítjuk, jobb képeket készít, mint egy ilyen 'alap' kis digitális fényképező.
Nekem egyszer, vagy kétszer volt, hogy egy ideig foyton leállt a galéria, de ez egy kis idő múlva magától megjavult, és ritkán van, hogy egy olyan 15-20 mp-re lefagy, de ez eddig még sosem zavart, szerintem más készülékkel is megesik.
És mivel népszerű telefon, elég sokféle hátlapvédő, vagy kihajthatós tok közül választhattam...:D
Tökéletes annak, aki egy modern kütyüt akar, jó tulajdonságokkal, amit könnyen, gyorsan, kenyelmesen tud használni, de nem vágyik a leghiperszuperebb, görbekijelzős, többszázezres tepsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!