Elszeretném adni Sony Ericsson k750i mobiltelefonomat. Mennyit adnak érte, ha minden jól működik rajta?
Attól függ, ha kopott, kb. 25 000, ha semmi karc, 45 000.-
Sztem nagyon jó telefon, csak fiús... és én lány vagyok:P
Értem..hát az nagyon jó lenne ha még 10et adnak is érte!!
Köszi..most ugy felvidultam:P:P
Nem tudom honnan szeditek ezeket az összegeket...Ennyiért nem veszik be....én pont a héten adtam el 10 ezer ft-ért....És dobozban volt, jó állapotban, memóraikártyával, független....ennél többért nem hiszem, hogy beveszik, az más dolog, hogy ők tripla annyiért árulják...!
Negyven ezer? Nincs az a használt mobil amiért ennyit adnának!!!
1. válaszóló vok..
de igenis beveszik 45 000.- ért, mert a barátomnak olyan volt, és 50 000.- ot kapott érte(szinte vadújan nézett ki, de 3 éves volt)
ennyíí.
Kedves 1.!
Miután vadi újan meg lehet venni 25000-ért, nincs az barom boltos, aki 10-12-nél többet adna érte (persze tip-top állapotban).
Én adok érte 5000-t, ha postán küldöd (utánvétel-lel), és állod a postaköltséget!
Na és persze ha a Joy-gombja kifogástalan! Ellenkező esetben még ha te fizetnél sem kéne!!!
Ha érdekel az ajánlat, írj priviben!
:D
Csak nem gondolod, hogy komolyan gondoltam az ajánlatom ? :D
De azért nem lett volna rossz ;)
:D:D
ohh..bocsi azt hittem bunkóságból írtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!