Mire való a Misro Sd kártya melllé csomagolt adapter?Vettem a telefonomba egy 1 gb-os Micro SD kártyát. A csomagban volt egy másik kütyü is, adapter.... Ezt mire tudom használni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 13:02
1/4 anonim válasza:
Válasz egyszerű:
Adapter arra való hogy belerakod a micro sd-t, és aztán szabványos SD kártyád lesz, legtöbb digitális fényképezőgépben ilyen van, illetve ha van kártyaolvasó a számítógépedben abba is bele tudod tenni.
Ezért szoktak adni adaptert.
2/4 anonim válasza:
Bele tudod tenni a microSD-t, utána az adapterrel együtt betolod egy hagyományos SD-re tervezett kártyaolvasóba és azzal is be tudod olvastatni (a microSD ugyanis elveszne a hagyományos SD olvasókban).
3/4 anonim válasza:
Nah ez egy jó kérdés ,ezt én is fel akartam tenni kérdésbe. De én még mindig nem értem mire való!!!
Hova kell tenni az adapter, ha a gépemen nincs kártyaolvasó?
4/4 anonim válasza:
Ha nincs kártyaolvasó, akkor nem sokat érsz az adapterrel. Viszont lehet kapni USB-re csatlakoztatható kártyaolvasót, akkor már rögtön van értelme a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!