Mit tudnék csinálni? Vissza kaphatom még a pénzt?
Szóval meg karácsonyra rendeltem a gyermekemnek egy alcatel tabletet az Aqua.hu nevű weboldalról. Kipróbálta a fiam, nem ment rajta semmilyen játék állandóan ledobálta.
Aztán felvettem a kapcsolatot az oldallal, visszaküldtem a termeket ahol azt mondtak megjavitják. 1,5 hónapot vártam a “javított” termékre, vissza is küldték a védő csomagolás nélkül. A képernyő megcsikarva, ugyanolyan szar a termék, nem lett semmi se javítva rajta. Szegeny gyermek nem tud játszani semmivel mert pár perc után kidobja a játék. De mindegyik amit próbált.
Mit tehetnék? Nem volt olcsó, 40000 forintom bánta és vagy a pénzt szeretnem vissza vagy egy másik termeket mert ez nem állapot. Ha tudom hogy ilyen a termék ezer forintot se adok érte.
Kerlek aki tudja hova forduljak segítsen. Nagyon fontos, el vagyok keseredve, es nekem igenis sok pénz az az összeg is, nem akarom hogy elússzon.
Nálunk a garanciás mosógéppel volt olyan, hogy közel 6 hónapig baxtak kicserélni minden ígéret és elmaradt és megtörtént telefonhívás ellenére. Apám aztán bedurvult, levélben írt nekik, hogy bepanaszolja őket a nem tudom hol, vagy feljelenti őket, nem tudom... Aztán rá két nappal később már hozták az új, 50 ezerrel olcsóbb mosógépünket.
Tudom, ez nem mosógép, de a szitu szerintem ugyanaz. Ha van garancia a termékre, megvan a papír, és ők nem tesznek eleget, te tehetsz ellenük, és jobban járnak, ha inkább újat küldenek, ami működik.
#4 de ugyanolyan csak hibatlan, nem?
mert attol meg hogy olcso valami lehet hibas, hibatlanul meg valamire hasznalhato arra amit bir
Kerdezo te esetedben is lehet ez a helyzet, egyszeruen gyarihiba miatt nem hasznalhato, pedig egy hibatlan peldany lehet jo lenne
mondjuk jatek az egy erosebb kategoria lehet egyszeruen nincs eleg RAM benne es ez a baja
Alcatel amugy se volt sose annyira a toppon es ramon is szeret sporolni
ugy latom 1T verzio van belole es ennyi amibol van 1GB ramos is, meg 2GB ramos
ettol igazabol jatekot nem lehet varni ha mai jatekokrol van szo, es regiekkel se igazan
3, 4GB az nagyon az alja mar joideje
ilyen szempontbol eleg tularazott is
de nem tudom errol van e szo
csak szerintem jobban jarnal ha masikra levasarolnad (ha van ennyiert mas de ugy sejtem nem lesz) vagy penzt visszakerned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!