Milyen montitor állványt javasoltok 32inches monitorhoz? (7kg)
Nekem mindenféle állvánnyal rossz tapasztalatom van, még az egészen drágákkal is.
A fix karosaknál probléma, hogy minél több helyen állítható, annál esélytelenebb vízszintbe tenni, mert biztosan elállítódik a monitor súlyától. Ráadásul a csavar meghúzásától is elállítódnak, ezért jó kis játék összehozni.
A rugókaros megoldások szimplán sz.rok. Azok kifejezetten csak arra valóak, hogy tetszőlegesen mozgatni lehessen a monitort. Egyenesen állni soha nem fog.
"Sajnos nem sikerült kitalálni a monitorod típusát."
Te vagy az ügyfélszolgálatmitmondott-csóka ugye?
Elmondanád, hogy mire mész ha tudod a monitor pontos tipusát?
Ha nem kell folyamatosan állítgatni a monitort, akkor ne vegyél karos állványt.
Vannak olyanok amiknek van egy függőleges rúdja, oszlopa, azon beállítod a kivánt magasságot és lefixálod és onnan nem fog elmászni.
Ha az asztal fal mellett van, akkor lehet a falra is szerelni. Nekem is úgy van, vesa konzolt felfúrtam a falra és arra van akasztva a cucc.
Nézhetsz angol videókat is, nem fogsz belehalni. :D Ha nem értesz egy kukkot sem, attól még a megoldást látod és le tudod másolni.
(4) Igen, én is az "oszlopos" megoldásban gondolkodok, stabilabbnak tűnik.
És sok külföldi videót láttam, nem a nyelvvel van a probléma hanem hogy a legtöbb termék amit bemutatnak nem érhető el Magyarországon, ezért nem is abból indulok ki.
Nekem egy tök primitív oszlopos van, nagyon masszív.
Maclean MC-753 13-32"
Spec. szerint 8kg-ig jó, de ebben nagyon bőven van ráhagyás....
2.5 éve vettem, es nem is volt drága.
Beállítani kicsit nehezebb, mint a rugósokat, mert minden csavaros, de utána áll mint a cövek. Akkor sem mozdul el ha nekimész az asztalnak, vagy lökdösöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!