Digitális fotókeret karácsonyi ajándékként?
ezt a samsung fotókeretet néztem ki szüleimnek karácsonyra. véleményeket várok! van már vkinek ilyen vagy ehhez hasonlója? elégedett vele? KÖSZÖNÖM!:)
Tesómék kaptak ilyet a lagzijukkor, de nem használják, mert eszi az áramot...
És ez nem faszariság kérdése,sok kicsi sokra megy, én sem járatnám szívesen..elég ha a hűtő meg a tv megy..
Én bnőmnek vettem 2 éve karácsonyra egy Samsung SPF-85H típusút. Azóta is tökéletesen üzemel, semmi gondja nincs, HD képeket gyönyörűen megjeleníti. Egyszerű rárakni a képeket, nincs benne semmi bonyolult:) Érintőgombos, és csak akkor világítanak ha megérinted a keret szélét, szal bekapcsolt állapotban még a gombok sem látszanak.
És egyáltalán nem fogyaszt sokat, 7 W a fogyasztása. Egy tv-hez képest ami 100at eszik, vagy egy sz.gép ami 350-et, ahhoz képest ez a 7 W semmi:)
Bnőm nagyon örült neki, szeret fotózni, elég komoly gépe is van, de karácsonyra mindenképp jó ajándék bárkinek sztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!