Digitális földi adások vétele régi tv-vel set-top-box nélkül?
Nem tudok ilyenről.Ha lehet akkor inkább vegyetek egy
aránylag olcsóbb készüléket amibe be van építve.
Sajnos én nagyapám is küszködik a két távirányítós használattal, mi sem tudunk más megoldást. Egyetlen olyan van amibe bele van építve a TV-be a digitális jelfogó, de azok a TV-k nem olcsók, maximum használtan de azok nem hosszú élethűek sajnos.
Én azt csináltam hogy a sima TV képernyő távirányítójára rányomtattam hogy csak bekapcsolni és hangerőt szabályozni. A másikra meg a csatorna váltást írtam rá, így működik a dolog úgy néz ki mert már 5. napja hogy nem hívott fel hogy menjek át mert nem boldogul.
Pedig 1 hónapja állítottam be neki ezt és voltak gondok sajnos.
#1 -esnek: Vettünk egyet már kb. 5 hónapja, csak hát :/ Sajnos a kora miatt nem boldogul és hát egyedül él.
#2 Köszi szépen. Nem rossz ötlet, lehet meg is csinálom :)
"#1 -esnek: Vettünk egyet már kb. 5 hónapja, csak hát :/ Sajnos a kora miatt nem boldogul és hát egyedül él. "
Ezt nem értem,mert...
Azokhoz a televíziókészülékekhez, amelyek gyárilag beépített DVB-T MPEG-4 tunerrel rendelkeznek, nem szükséges külön dekódert vásárolni. Az alábbi készülékek már tartalmazzák a jelátalakítót, így a MinDig TV adását közvetlenül foghatjuk velük.
Tehát 1 távirányító van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!