Szeretnék a szobámba jó zenelejátszót. De nem értek hozzá. Most akkor mindent kell vennem? Zenelejátszót hozzá hangfalakat meg mélynyomóládát?
Figyelt kérdés
Mert olvastam sok kérdést, és azt szűrtem ki, hogy a szett az nem jó.
Azt írták sok sok kérdésben, hogy kell 2 hangfal(sztereó) erősítő(ez nem tudom micsoda) mélynyomóláda(ez a basszusnak, mély hangoknak) és maga a lejátszó ami a telefonról játssza le a zenét.
Tehát ezt mind vennem kell? És mennyiért lehet ezt így összehozni? Valami ütősebb cuccot szeretnék, de nem kell nekem koncert erősségű hangtehcnika! :D De azért ha feltekerem a hangot, remegjen az ablak! :D
2014. febr. 17. 18:20
1/2 anonim válasza:
Úgy látom az alapokkal is baj van. Alapbol a telefonon tárolt, kérdéses minőségű zene 2csatornás, vagyis sztereo. Jobb, bal. Te azt szeretnéd, hogy ez szóljon hangosan, ablakot remegtetve. Az már biztos, hogy kell két hangfal, ugye ez az ami a hullámokat nagyobb amplitúdóval terjeszti(hangosan szól). Ezt kell meghajtanod egy erősítővel, ez olyan, mint a lábbalhajtós autó kontra személygépkocsiban a motor. Ez adja a hangzás 50%át, minőségi szempontból. Ez lehet épített, boltban vett, kiszerelt átszerelt. Amit te lejátszóként emlegetsz, nemtudom milehet, de nincs rá alapvetően szükség, a telefont összelehet kötni az erősítővel egy árva kábel segítségével.
2/2 anonim válasza:
Tisztázni kellene, hogy milyen zenéhez, mekkora helyiségbe kellene és megpróbálni világosabban megfogalmazni az elvárásaid. Ha igazán jó hangminőséget szeretnél, stabilan nagy hangerőn, akkor az nem lesz olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!