Miért nincsenek igazi barátaim? Velem van a baj?
Nekem 10 évig volt mindennapi barátom (legalább is azt hittem,hogy a barátom) aztán ahogy megjelent egy harmadik fél is a képben és kiderült, hogy egy pofátlan disznó aki kibeszél a hátam mögött,minden szarnak lehord mindenki előtt, na nem mintha az lennék csak az úr kissé sokat képzel magáról meg féltékeny másokra ha nem csak vele van foglalkozva
Inkább maradok egyedül, nem jó dolog de még mindig jobb mint egy kétszinű szarházival barátkozni aki a hátadban forgatja a kést
"gimiben is csak alkalmazkodom az emberekhez, senki nincs, akivel egy kicsit is mélyebb kapcsolatom lenne"
Igen, így olvasva a te bajod. Bólogató Jancsi lettél, aki alkalmazkodott. De ugye annyira nem akartál velük leállni, mert a szíved mélyén nem szimpatizáltál velük, amit megértek, de így nem lett karika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!