Szerintetek van még igazi fiú-lány barátság?
Van, ha szexuálisan repulzívak vagytok egymásnak. Minden másnak dugás vagy sérülés a vége. A dugás mellett éppenséggel fennmaradhat a barátság. Nekem pl egy volt barátság extrákkal lánybarátom a mai napig az egyik legközelebb álló személy hozzám, pedig azóta mindketten megjártunk egy kapcsolatot, több tucat országot, mélypontokat és csúcsokat, stb.
Szóval attól függ mennyire kezeled liberálisan a barátság fogalmát.
Szerintetek van még igazi fiú-lány barátság?
heterok közt sose volt
Igen, én 16 éve ismertem meg egy lányt a társkeresőn.Randiztunk.Nem lett belőle semmi, de tartottuk a kapcsolatot...aztán mindkettőnknek volt olyan időszaka mikor többet akart volna, de nem egy időben, így sose történt semmi.Ez mindkettőnknél csak rövid ideig tartott. Most már családja van, igaz elvált.De már egyikünk sem úgy tekint a másikra, évek óta.Vagyis inkább 15 éve...mert az első 2 év volt ilyen hogy akartunk volna többet meg nem is. Azóta viszont nagy stabil barátság van köztünk.Igaz most már egyre ritkábban találkozunk, de neten folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.
Én 37 éves vagyok ő 40.
határozottan állítom, hogy hetero beállítottságú nő és férfi között soha nem lesz csak barátság.
Férfi oldalról biztos, hogy nem, főleg, ha a nő jól is néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!