Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan baratkozzak vele össze?

Hogyan baratkozzak vele össze?

Figyelt kérdés

Fogjuk rá hogy alakuloban vagyok egy sráccal, múltkor találkoztunk vele, de közben találkoztunk az exevel is, akit én nem ismerek, és annyira látom rajta hogy neki még ő kell... az a lány sokkal jobban hozzá való, van sok piercingje, tetkoja, nagyon jó sminkje, haja, stílusa én meg csak egy kis lánynak éreztem magam mellettük...

Össze akarok barátkozni a lánnyal, hátha tud valami tanácsot adni vagy valami.. úgy nekem is több esélyem lenne a fiúnál.

2023. nov. 15. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

"Fogjuk rá hogy alakuloban vagyok egy sráccal, múltkor találkoztunk vele"

A szomszédos pénztárnál állt sorban talán a boltban? Vagy a postán láttad? A leírásodból nekem nem egyértelmű, hogy a srác is tudja, te éppen alakulsz neki, sőt, inkább úgy tűnik, nem is te érdekled őt.

2023. nov. 15. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Értem, hogy nehéz helyzetben érzed magad, különösen akkor, amikor úgy látod, hogy a lány jobban illik a korábbi barátodhoz, és te kevésbé érzed magad magabiztosnak a környezetben. Az első lépés, hogy ne legyél túl kemény magaddal; mindenki egyedi értékekkel és erősségekkel rendelkezik, amelyek vonzóvá teszik őket mások számára.

Ahhoz, hogy barátkozni tudj a lánnyal, próbálj meg természetes és őszinte lenni. Ha több alkalommal találkoztok, használd ki ezeket a pillanatokat arra, hogy beszélgetéseket kezdeményezz vele. Kezdhetsz egyszerű kérdésekkel vagy megjegyzésekkel, például érdeklődhetsz a hobbijairól, a stílusáról vagy bármi olyanról, ami közös érdeklődési körötök lehet. Fontos, hogy figyelmesen hallgasd meg, amit mond, és mutass érdeklődést iránta.

Próbálj meg közös tevékenységeket találni, amelyek során jobban megismerhetitek egymást. Ez lehet közös sport, zene, vagy akár egy közös baráti összejövetel. Az ilyen helyzetek segítenek abban, hogy természetes módon alakuljon ki a kapcsolat köztetek.

Emellett fontos, hogy dolgozz a saját önbizalmadon. Az, hogy te is megpróbálsz barátkozni vele és nyitott vagy a kapcsolat kialakítására, már önmagában egy pozitív lépés. Ne hasonlítsd magad túlzottan a barátodhoz vagy a lányhoz; mindenki más és más értékekkel rendelkezik. Talán érdemes időt szánnod arra, hogy felfedezd, mi tesz téged egyedivé és vonzóvá mások számára.

Ha sikerül kialakítanod egy baráti kapcsolatot vele, akkor természetesen jobban megismerheted a helyzetet, és könnyebben megtudhatod, hogy van-e lehetőség a kapcsolatok alakulására. Ugyanakkor, ha úgy érzed, hogy a lány a korábbi barátodhoz tartozik, fontos, hogy tiszteletben tartsd az ő döntését és érzéseit is.

Ne feledd, hogy a barátságok és kapcsolatok kialakítása időt és türelmet igényel. Légy türelmes magaddal, és adj időt a folyamatnak. Az önbizalom és a nyitottság segíteni fognak abban, hogy pozitív és egészséges kapcsolatokat építhess ki környezetedben.

Sok sikert kívánok neked ezen az úton!

szept. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!