Ha nektek van olyan, hogy legjobb barát, vagy közeli barátok (barát és nem haver! ) akár egy vagy több is, akkor ti hetente hányszor találkoztok velük, és hányszor kommunikáltok velük?
Milyen aktívan és rendszerességgel tarjátok a kapcsolatot, hogy az rendben működjön és igazi barátságnak lehessen mondani,ne csak ilyen felszínes haverságnak?
Sajnos az én "barátaim" eléggé ritkán érnek rá, és ritkán tudnak időt szakítani rám... Van 1 hónapig nem is találkozunk, de valakivel csak 2 3 havonta találkozunk!... Mesengeren vagy facebookon sem beszélgetünk sűrűn csak így hébe-hóba! Telefonon meg aztán végkép ritkán!... Szerintetek ez igaz barátság? Mert én nem érezném teljes mértékben annak... Szerintem a barátok több időt szánnak egymásra. És nem csak hébe-hóba találkoznak meg beszélgetnek egymással... Nektek mi a véleményetek erről?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Nem túl sűrűn tudunk találkozni,1-2 havonta csak,viszonylag távol lakik tőlem. kb60-kmre
De szinte mindennap beszélünk ,facen még ha keveset is de írunk egymásnak és kb 1-2 hetente videochaten is beszélünk.
Kedves Kérdező!
Az igazi barát először is nagyon ritka!
Az emberek manapság szinte a felszínes kapcsolatokat se nagyon ápolják.
Amit te írsz a barátaidról, azok maximum haverok. Egy barát nem ilyen. Egy barát törődik, egy baráttal törődünk. Egy barátra nem időt szakítok, hanem időt szánok. Mert fontos nekem!
Ha barátot szeretnél, akkor legyen egy olyan ember, akivel törődsz. Látni fogod, hogy viszonozza-e. Ha nem akkor nincs értelme, lépj tovább.
Nem a mennyiség, a minőség! A barátot egy idő után ismered. A baráttal jólérzed magad! A barát eszedbe jut.
Általában az ember a természetes közegében találja meg a barátot. Suli, munkahely stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!