Azok az emberek, akik belekötnek a maszkot nem viselő embertársaikba, mikor fogják abbahagyni a maszk viselését?
Én szeretném megtartani hosszútávon szokásként, szeretem a maszkot és járványt leszámítva is több előnyét tapasztaltam.
Azt remélem, hogy mások legalább addig fogják hordani, amíg járványveszély van.
Én évek óta mondogatom, hogy kár hogy nálunk nem szokás maszkot húzni, legalább ha beteg valaki és emberek közé megy. Reménykedek hogy most szokássá válik.
A kérdést provokatívnak szántam, érdekes, hogy senki nem vette magára.
Fogadni mernék, hogy egy hónapon belül szinte teljesen eltűnik a maszk az utcákról. Azt mondom százból 1-2 fogja hordani. Az itt kommentelők/szavazók sem fogják hordani.
"Az itt kommentelők/szavazók sem fogják hordani."
Ahogy gondolod, én nem azért fizettem textil maszkért, hogy aztán a kukába dobjam. :-D Sőt, épp most akarok sportoláshoz alkalmas, szűrős, de az intenzívebb légzést nem akadályozó maszkot venni. :-)
Nem az a bajom, hogfy valaki nem hordja.
A bajom azzal van, hogy az emberek 90%-a simán krákog bele a másik pofájába, tüsszög, köhög össze vissza. Eddigi betegségeim 90%-át buszon, villamoson, tömött helyeken szedtem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!