Éreztél már ilyet életedben? Ha igen, ki iránt?
Éreztél már olyat életedben, hogy valakit annyira szerettél, hogy ki sem tudod fejezni? Hogy szavakkal elmondhatatlan? És olyan érzésed volt már, hogy annyira szereted, hogy bármit csinálnál, nem tudná teljesen kifejezni amit érzel?
Ha éreztél ilyet, ki iránt érezted?
Nem volt zavaró számodra, hogy úgy érzed, nem tudod kifejezni mennyire szereted? Hogy szeretnéd kifejezni és próbálod is, de az az érzésed, hogy mintha mégsem fejezné ki semmi igazán amit érzel.
Szívesen olvasnék tapasztalatokat, hátha valaki átélt ilyet. Mindegy, hogy ki iránt érezted, engem érdekelnének a válaszok a feltett kérdéseimre.
Lehet fura lesz de nem embernél éreztem ilyent (jó biztos a szüleimnél,fiatal koromban igen) de egyébként a barátnőimnél SEM.
Én egy kutyát szerettem ennyire,és sajnos nem rég meghalt.
Mi az, hogy örömömben tapsikolok? Miért örülnék neki amiért töröltette valaki a választ? vagy miért örülnék mert elhunyt egy kutya?
Szerintem mindenféle szeretet szeretet és értékes, akár kutya, akár ember iránt érzi valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!