Hibás vagyok? Időpontkérdés!?
Megbeszéltük, hogy szombaton találkozunk kettőkor. Péntek délután írt 2 smst, hogy át tudjuk-e rakni szombat reggel 9re, mert neki jobb lenne, jó e nekem is. Ki voltam kapcsolva, nem láttam. Másnap elindultam a találkozóra, út közben láttam, hogy írt. Felhívtam, azt mondta, mivel nem reagáltam az smsekre, nem tudta, hogy megyek-e kettőre(nem is azt írta, hanem, hogy át tudjuk e rakni korábbra!) mással szervezett programot kettőre.
Szerintem nem vagyok hibás, ha lemondta volna, akkor tök oké, de így, hogy mást szervezett helyettem, így szerintem nem. Abban maradtunk hogy szombat kettő, ő akart variálni, majd törölte az időpontot, mert nem tudta velem korábbra rakni?
Gyerek különóra.
Ő volt mérges és csalódott, ki is fejtette, hogy ez nekem nem fontos, mert nem tud elérni, hogy átrakjuk(??), és én is mérges voltam, mert az utolsó infója az volt, hogy megyek szombaton, addig nem tudott elérni, akkor ahhoz kellene tartania magát szerintem, amit megbeszéltünk.. az a logikus, ha azt feltételezi, hogy megyek szombaton, ha megbeszéltük, nem?
Úgy érzem nem hibáztam, mégis lelkiismeretfurdalásom van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!