Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy férfi megaláz egy nőt,...

Ha egy férfi megaláz egy nőt, tényleg a nő a hibás?

Figyelt kérdés
25 éves egyetemista vagyok, a tanulás mellett pultosként dolgozom egy kocsmában. Az egyik vendégem alapvetően intelligens, de mikor iszik, akkor elviselhetetlen a stílusa és olyankor állandóan a szex a téma. Sokáig tűrtem olyan beszólásokat, amivel arra célzott, hogy ő mit szeretne csinálni, mindezt poénosan előadva. Sokáig nem reagáltam az ilyen vicceire, de ma nagyon elegem lett és szépen szóltam neki, hogyha lehetséges, az ilyen témát hanyagoljuk, mert nem vagyok rá kíváncsi. Erre felháborodva azt válaszolta, hogy ha a pultnál vagyok, ezeket mind el kell viselnem, mivel ez a munkám. Próbált rossznak beállítani, de nem hagytam magam és végül megsértődött. Ha most nagyon genyó lennék, mondhatnám neki azt is, hogy azt, amit eddig ő tett az verbális szexuális zaklatás. Tényleg velem lenne a baj egy ilyen szituációban? Kétlem, hogy túlérzékeny lennék, undorító és alpári dolgokat mondott nekem korábban.
2022. okt. 16. 11:40
 1/8 Depressziós vagyok, hagyj.. válasza:
89%
Nem veled van a baj, őt kellett volna onnan már régen úgy kivágni, hogy elrepül a legközelebbi szemetesig. Sose tűrd, ha zaklatnak.
2022. okt. 16. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem te vagy a hibás, mert kénytelen voltál elviselni azt az embert.

Úgy néz ki, hogy mégsem olyan intelligens, mert bepiálva se kell feltétlenül tahónak lennie valakinek.

2022. okt. 16. 11:43
 3/8 Kólauborkával ***** válasza:
81%

Azért mert a pult mögött állsz el kell viselned? Hát ö is a pult mögött ül, szóval ezek szerint neki is el kell viselnie a nem tetszésed. Ennyire egy primitív embert…

Egyébként a munkaköri leírásodban nem hiszem, hogy szerepelne a verbiális sexuális zaklatás elviselése…

2022. okt. 16. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
A pultos munkája italokkal kiszolgálni a vendégeket. Ennyi. Arra se vagy köteles hogy egyáltalán szóbaállj a vendéggel a minimumon felül (hello, mit adhatok, tessék, xFt, köszönöm). A pali rohadtul el van tévedve... Szerencséje van, hogy nem olyan típust fogott ki aki kidobatja és örökre kitiltja a helyről.
2022. okt. 16. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy hibás, és részben igaz amit írnak, de amíg ilyen munkákat végzel addig ezt el kell viselned. Nem, nem azért mert ezt én mondom hanem mert ez ezzel jár. Ez olyan mintha tegyük fel fizetős lennél, de nem szereted a f*** szagot...
2022. okt. 16. 12:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, sokmindent el kell viselni, de azért ez a hasonlat😆😆
2022. okt. 16. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát bocs ez jutott eszembe xd És a lényeg átjött, nem?:D
2022. okt. 16. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Neked az a munkád,hogy kiszolgáld a vendéget.Nyilván ne fapofával csináld,de nem vagy köteles mindenre jópofizni,vagy mindent eltűrni.Jankó megsértődött rád,mert szembesítetted vele,hogy nem ő a világ közepe.
2022. okt. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!