Van olyan ismerősöd aki öngyilkos lett? Mit éreztél mikor megtudtad?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 01:59
2/15 anonim válasza:
Nincs. A környezetemben normális emberek élnek.
3/15 anonim válasza:
“Normális emberek élnek”
Te seggfej…ha tudnád mennyi ember küzd depresszióval úgy,hogy nem is tudsz róla a környezetedben.
Az ilyen idióták miatt nem mernek beszélni róla mert leszólják meg elítélik őket.
4/15 anonim válasza:
Irónia volt f@szfej!!! Maradjunk annyiban, hogy én is ezzel küzdöm.
Mit tudok tenni ellene? Semmit! Az emberek rohadtul leszarják egymást. Emiatt öngyilkosnak kellene lennem? Egy frászt! Nem fogom megadni nekik ezt az örömöt. Csak dühöt és kilátástalanságot érzek.
5/15 anonim válasza:
Hol volt az irónia te idióta?
Az,hogy te még nem jutottál el erre a szintre,hogy megtedd nem jelent semmit.
6/15 anonim válasza:
Az öcsém versenytfutott a vonattal bemindenezve pár éve. Igazából sok mindent nem éreztem mikor jött a rendőrség közölni a hírt, mivel tinikorunk óta( bő 20-25 éve) nem beszéltünk egymással.
9/15 anonim válasza:
Nekem középiskolában osztálytársam lett öngyilkos. Semmi jelét nem láttuk, déletőtt még együtt hülyéskedtünk, délután meg leugrott a tetőről. Nagy törés volt, de mindenki megértő és támogató volt a suliban és otthon. Pár napig alig aludtunk, tiszta zombik voltunk, addig nem is lehetett normális órákat se tartani.
10/15 Metionin válasza:
Igen, egy régi barátom az egyetemről de szerintem (és a többi barátja, családja szerint) ez csak "papíron" volt öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!