Az incel témakör esetében melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? (kifejtem)
Aki "incel" ember, az általában hogyan alakult ki? Eleve olyannak született hogy nem szereti a nőket valamiért, és emiatt utálták meg őt a nők is mert ez kiderült róla, vagy pedig amiatt lett "incel", mert mindig elutasították, kihasználták, megalázták őt a nők, és a rengeteg csalódás, fájdalom miatt utálta meg őket?
Úgy is kérdezhetném röviden, hogy melyik fél a hibás az incel-jelenség kialakulásában, a férfiak vagy a nők?
Alapvetően ez már születéskor eldől. Ha nem Chadként látod meg a napvilágot, akkor nem fogsz boldogulni a nőkkel.
Remélem már vártatok. Nagyon szívesen.
De akkor jól értem hogy az incelség igazából nem az hogy valakinek egész életében balszerencséje volt a nőkkel, és soha nem lesz senkije hiába próbálkozik? Mert ő próbálkozik, tehát nem incel csak lúzer?
Hanem az incel akkor az aki nem is próbálja? Mert akkor én tuti nem vagyok incel, mégis annak bélyegeztek többször is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!