Hogy lehetne megélni munka nélkül? Természetesen nem illegális dologra gondolok! Hogy lehetne pénzt csinálni munkába járás nélkül?
Unom a melót és nekem ez nagyon fárasztó. Rohadt idegesítő, hogy mindig más emberekhez kell alkalmazkodnom akikkel 2 szót nem váltanék a magánéletemben. Iszonyatos mókuskerék ez az egész és nem akarok így megvénülni.
Vannak ötleteitek?
Megélni még meglehetne munkába járás nélkül.De munka nélkül nem...
Mondjuk veszel egy tanyát aztán megtermeled magadnak az élelmet.Vagy készítesz valamit amit otthonról online árulsz.
Szép álom volt.
Tanulni kellett volna, ahogy azt apádék pofázták éveken át.
Tényleg ennyire szar az élete sokaknak?
Én ezt a luxusból elképzelni se tudom, hogy ennyire nyomorultul is lehet élni
1. Passzív jövedelem. A legegyszerűb bmódja egy lakás kiadása, de az is lehet, hogy indítasz egy vállalkozást aminek az irányítását mások kezébe adod és te csak beszeded a hasznot. Előbbi drága, utóbbi kockázatos. Viszont utóbbival nagyobb bevételt tudsz generálni, mint előbbivel.
2. Persze az a nagy helyzet, hogy a fenti passzív jövedelem alacsonyabb lesz, mint az a jövedelem amit a munkád után kapsz. Szóval az igényszinten is érdemes csökkenteni. Ha nem akarsz dolgozni, akkor a luxust el kell engedned. Ez az ára.
3. Írták, hogy menj ki tanyára. Nem rossz ötlet. Kell egy kezdőtőke hozzá, hogy egy energetikailag is független tanyát kiépíthess, meg persze 1-2 év míg a termelés stabilizálódik, de aztán el tudod látni magad viszonylag minimális költségből.
Ugyanakkor ez nem az az élet amit úgy hívnak, hogy "munka nélküli élet". Hiszen a tanyasi ember napi 10-14 órát dolgozik a földjén.
Mindenképp egy egyszerű élettel számolj. De a mókuskerék elkerülhető.
Itt egy ember akinek sikerült:
https://www.youtube.com/watch?v=2Fo7WfY7_v8&t=1s&ab_channel=..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!