Miért fêlek attól, hogy felnövök? 13/l
Akit az istenek szeretnek örökre meghagyják gyereknek.
Az én férjem ilyen, 35 éves.
Most majd jól le lehet pontozni, de élvezd ki az életet. Amire vágsz tedd meg, bármi is az, még ha mindenki furcsának is gondol miatt.
A felnőtt élet miatt még ne aggódj, addig rengeteget fogsz változni és ha odakerülsz, nem lesz ijesztő.
Sokaknak volt rossz gyerekkoruk, a legtöbb amit meg tudsz tenni, hogy nem hagyod, hogy a frusztrációid befolyásoljanak.
"Felnőni" meg nem megy olyan könnyen, nem egyik napról a másikra történik :) én 25 évesen sem érzem magam felnőttnek.
Én is nagyon féltem attól, hogy felnövök.. Aztán mikor egyre közelebb kerültem hozzá rájöttem, hogy ha félek, azzal csak "pocsékolom" az időt és inkább élvezem, amíg lehet.
A felnőttek élete is lehet boldog, és tudom, hogy klisés, de minden kornak megvan a maga szépsége. :)
Amúgy szerintem tök jó, hogy vannak mélyebb gondolataid is.. Értékes
(Ezt most mondom 18 évesen...)
Imádok felnőtt lenni. Van pénzem azt csinálok amit akarok.
Szeretek vezetni szeretek vásárolni a csajokkal és még 1000 dolog amit gyerekként nem csinálhattam. De most ugyan ugy csinálhatnék bármit amit gyerekként csinálhattam. de azok a dolgok egyáltalán nem olyan izgalmasak.
Én spec alig vártam hogy felnőtt legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!