Ilyen helyzetben mit lehetne tenni? Nagyon kétségbeesettek vagyunk.
A barátnőm 16 éves lesz, én most vagyok 27. (Kérlek pedofilozzatok, de előrebocsátom hogy már nem lep meg...) Az a helyzet, hogy egy olyan családban él, ahol a szülei nap, mint nap bántalmazzák, tiltanak minket egymástól. Volt, hogy sötét szobába zárták minden élelem nélkül, csak azért, mert velem szeretett volna lenni. Állandóan tele van sérülésekkel, nagyon kegyetlenek szegénnyel. Az apja engem ki akart rúgatni a munkahelyemről, sőt hazatoloncoltatni.
Mindenféleképpen szeretném megszöktetni őt, mivel a gyámügyhöz nem fordulhatok. Akkor őt intézetbe zárnák, amit egyikünk se viselne el. Külföldre kéne vinnem anélkül, hogy elkapnának.
Ez hogyan lehetséges? Milyen módszerrel? Bármilyen képtelen is az ötlet, most szívesen veszem.
vársz 2 évet és magától eljöhet, vagy 17 évesen lehet nagykorúsítani, de ezt nem tudom pontosan hogyan kell...
de am nem csodálom, hogy tiltják, nekik nem fér bele az értékrendjükbe, de egy hülye húzás és még emberrablást is rád húznak...
23F
"Külföldre kéne vinnem anélkül, hogy elkapnának."
És tovább?
#1-es
Az addig oke h tiltjak, nade bantalmazzak ...
Muszaj a gyamugyhoz fordulnod. Jatszd le torvwnyesen. 27 evesen lehetne ennyi eszed. Aztan 17 evesen nagykorusitod.
"Kérlek pedofilozzatok"
Öhm...oké... PEDOFIL!!!!!!
sorry.... komolyra fordítva.
menjen a gyámügyre!!! Mást nem tehettek!!!
# 4
Mit oldasz meg? Azt hogy eltűnt személyként keresik majd a határon túl is, ellened pedig elfogató parancsot indítanak? Hajrá...eddig jó szar tervnek hangzik, de biztos lehet még fokozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!