Találkoztatok már mérgező, energiavámpír emberekkel? Akivel ha beszéltetek, találkoztatok, utána rosszul éreztétek magatokat.
Igen. Ignorálnom kellett a bántalmazot.
Viszont aki leszivta az energiám az egy olyan depis srac volt, akit sikerult ebből kimozditanom es szint vittem az életébe(jokedv talalkozasok programok, teljesen átvarázsolodott), de agyban el sem jutott addig, hogy átlássa, ami törtenik vele, az tőlem van, ugy le is sz.rt, es senkinek nézett az életében csak, mint egy szürke pontot, aztan levettem rola a kezem (hanyagoltam, alig reagáltam), aztán megint zuhant vissza, állandoan(értsd szószerint) depis, panaszkodos, a hangjában sincs erő, de amennyit én korábban beleadtam es csak adtam adtam, azaz leszivott de nem táplált, én azt ujra már nem válallom.
A szememben menthetetlen. Rábiztam az életre. Vagy bajlodjon vele más.
Amikor a munkatársaim elkezdenek fociról,sportfogadásról meg videójátékokról beszélgetni,de olyan szenvedéllyel és véget nem érően,hogy csak nézek,hogy ezek milyen nyelven beszélnek.
Először csak ásítozom,aztán megnézem a telefonomban a meztelen nőimről/nőmről készült képeket,aztán ha nem változik a téma nőkre meg dugással kapcsolatos témákra akkor elhagyom a helységet.
8: Engem meg speciál pont a szexuális témákkal tudtak leszívni.
Volt egy haverom, aki a tehetetlenségével ment az agyamra. Egyetem végzése után több, mint 10 évig nem dolgozott semmit, egyértelműen válogatott a munkák között, alig jelentkezett állásokra, de azért panaszkodott, hogy nehezen él. Valahányszor valaki segített volna neki, azt különféle mondvacsinált indokokkal elutasította, majd panaszkodott tovább. Egy idő után persze, hogy ráuntam, közöltem, jobb, ha többet nem találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!