Az lehetséges hogy valaki extrovertált személyiségtípusból valamiért introvertáltá válik?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 10:33
2/7 anonim válasza:
De lehet, hogy csak a traumát kellene feloldani és visszajönne az eredeti személyisége.
3/7 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok és pontosan az iskolában ért traumák miatt. De nekem jó ez így, nem akarok változtatni rajta. Aki szeret elfogad így.
4/7 anonim válasza:
De 3-as, nem vagy ilyen akkor. Tehát mélyen, legbelül nem.
Lehet komfortos számodra így élni, de semmiképpen sem jó sszerintem.
5/7 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok mint a 3as, csak én próbálom fel oldani a traumát hogy vissza nyerjem a régi személyiségem.
(Pszchiológussal) aki rengeteget tudott és tud segíteni
18f
6/7 anonim válasza:
Igen, ha valami nagyon gallyra vágja, pl.: egy haláleset.
7/7 anonim válasza:
Igen, lehet.
És pont úgy javítható avagy szerezhető vissza a személyiség ahogyan azt #2 -es leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!