Mi volt a legnehezebb dolog ,amivel az életed során meg kellet küzdened?
És azt hitted nem sikerül, de mégis siker lett a vége?
Ha esetleg nem ,akkor is érdekelne, hogy mi volt a legnehezebb dolog az életedben és hogy küzdötted le? Már ha sikerült.
Szép délutánt.
Édesapám eltemetése...(2014)
Majd nővéremé (2014) és bátyámé (2017)...
13 éve küzdök étkezési zavarokkal.
Volt 2-2 év mélypontom, amikor 40 kiló alatt voltam.
Volt 2 évem, amikor befejeztem a koplalást, helyette zabáltam és hánytattam magam, naponta 3-4 hashajtóval éltem.
Borzalmas.
Most már tudatosult bennem, hogy az életben soha nem fogok meggyógyulni.
Szinten tartani tudom magam (nem lecsúszni) de a fejemben mindig, minden pillanatban ott lesz.
-10 évesen kishíján belehaltam egy tüdőgyulladásba
-felső tagozat első 2 évében olyan szinten mindennapos volt a bántás, kiközösítés, hogy rendszeresen sírtam meg késsel jártam fürdeni, hátha felvágom az ereimet. Folyton az öngyilkosságon járt az eszem, de sose mertem megtenni.
-visszautasított az első nagy szerelmem gimi 1. évének végén (ezzel 4 évig tartott megbirkózni, mert mindig reménykedtem, hogy majd belém szeret, mások is biztattak, hogy milyen cukik lennénk meg nem találtam mást)
-meghalt a nagyanyám-akivel 2* olyan közel voltunk egymáshoz, mint anyámmal- a Covid során. Nem tudom, hogy ez közvetett öngyilkosság-e, tekintve, nem vette fel a Szputnyikot, mert "az oroszoktól nem kell semmi" elvileg már vágyta a halált
-otthagytam egy egyetemet, mert nem volt nekem való se a szak, se a környezet, amiben voltam
-szakított velem az első barátom
-2. vizsgaidőszak a második egyetemen amit elkezdtem és nem tudom még, hogy befejezem-e. Nem akarom még abbahagyni, de nincs meg bennem az a lelkesedés, motiváció és szorgalom, ami kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!