28 évesen boomer lennék mert a "snooker"-t magyarosan írom le úgy, hogy "sznúker"?
Figyelt kérdés
Miért baj az? Szerintem simán jó így is és nem boomer.2023. dec. 5. 20:31
1/13 anonim válasza:
Kiejtés szerint is írhatnád. De miért nem beszélsz magyarul?
2/13 anonim válasza:
Nem baj az. Ki a kedvenc játékosod?
3/13 anonim válasza:
Szerintem simán csak hülye vagy, hogy 28 évesen ezeken a dolgokon problémázol.
4/13 A kérdező kommentje:
Én annyira nem problémázok rajta :D
Csak a fejemhez vágták hogy boomer vagyok mert kiejtés szerint írom le.
Még nem igazán van, nem rég követem a sportágat csak, de egyelőre tetszik.
2023. dec. 5. 21:02
5/13 anonim válasza:
Lassan kezd szitokszóvá válni a boomer kifejezés az eredeti jelentésétől már eltérnek kissé.
De aki a fejedhez vágta annak van ezzel dolga. Valszeg ez a gyenge oldala, fél, hogy nem halad eléggé a korral ezért inkább mást leboomerez.
6/13 anonim válasza:
#5 szerintem erre a "módosult" jelentése (ahogy egyébként a legtöbben használják) sem illik.
7/13 anonim válasza:
5, vagy esetleg tud az anyanyelvén kívül legalább még egy nyelvet, és halálra idegesíti ez a proli, nagymagyarkodós "kiejtés szerinti" leírás? mert ezt végleg csak a három osztályt végzettek csinálják a világukról sem tudó hatvanasokon kívül...
8/13 anonim válasza:
"búmer"
Egyébként én is így írom le, és nézem több mint 20 éve. Viszont eszembe nem jutnak ilyen marhaságról kérdést kiírni.
9/13 anonim válasza:
A lényeg hogy ne legyél búmeráng. Amúgy mindegy, de angolul jobban néz ki.
10/13 anonim válasza:
Be fog olvadni ez is, a futballt sem football-nak írjuk, a sznúkerrel is ez lesz, amúgy a műsorújságokban már simán szerepel így magyarosan. Ettől nem vagy búmer, illetve boomer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!