DÓSA FANNI hogy tett szert erre a nagy hírnévre?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mióta ilyen népszerű?
Jár iskolába?
Miket csinált hogy mindenki ismeri?Vki elmagyarázná résztetesebben?
NE értsétek félre, nem akarom utánozni vagy követni a példáját!
2014. jan. 5. 18:38
1/31 anonim válasza:
Életemben nem hallottam a nevét, szóval gondolom nem tudományos áttörést ért el, hanem valami alja népréteg szórakoztatására odarakott celeb lehet.
2/31 anonim válasza:
Hányszor kérdezitek még meg???? Egy senki! De ismert akar lenni! De ha folyton itt kérdezgetitek, meg is kapja az ismertséget!
3/31 anonim válasza:
Nézd, rákerestem, de még most sem tudom, ki ő, hiába láttam fotót róla. Egyéb tartalmas információt nem szolgáltat Dósa Fanniról az Internet, így azt kell gondolnom, hogy csak a Te szemedben híres. Ha gondolod, linkelhetsz valami olyan oldalt, ahonnan megismerhetem.
4/31 anonim válasza:
kitette a mellet es a segget a facebookon. ennyi
6/31 anonim válasza:
nagyon híres lehet, én konkrétan azt sem tudom hogy ki az. És nem fogok rákeresni, ha más sem talált róla semmit, akkor biztos te vagy az és magadat reklámozod.
7/31 A kérdező kommentje:
2014. jan. 5. 19:02
8/31 anonim válasza:
Annyira nem celeb, hogy amikor rákerestem, olyat se adott ki a google, ahol más hívja őt celebnek, vagy foglalkoznának vele. Magyarul senki le se szarja:D Azért egy normálisabb celebről legalább kidob a google olyat, ahol beszélnek vagy írnak róla.
9/31 A kérdező kommentje:
6-os!
A* nád!
2014. jan. 5. 19:05
10/31 anonim válasza:
Az Ask.fm-en az egyik kérdező húga is fent van, tegnap volt egy kérdés róla. Akkor ő is egy csuda nagy sztár ám! :P
Na Fannika így jártál nem ismer téged senki se. BURN! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!