Szerintetek milyen ember a barátom?
Az, hogy a barátod milyen ember, az ebből nem derül ki. Valószínűleg neki nem az ajándékozás a legfontosabb a kapcsolatban és ezért nem figyel oda arra.
Az azonban kiderül a szövegből, hogy neked viszont csak az ajándékok meg az anyagiak állnak első helyen. Úgy tűnik az a típus vagy, aki meg sem hallja azt a szót, hogy szeretlek, és az ölelést sem érzi, te csak azt tekinted szeretetnek és törődésnek, ha elhalmoznak ajándékkal vagy pénzzel plumpolnak...
Szegényes lehet az érzelemvilágod.
Ő olyan, amilyen. Nem kötelező vele lenned. Vagy elfogadod, hogy ilyen, vagy lehet lépni.
Megváltoztatni ne akard, úgysem tudod. Ez a ti női buta logikátok, hogy majd miattam megváltozik... Álmodozz csak:)
Ez után a kérdés után csak annyit tudok mondani, hogy
szerintem nem vagytok egymáshoz valóak. És ezt most csak
a leírásodra (és kommentjeidre) alapozom.
Egy kapcsolatnak (ismételten csak szerintem) nem így kel-
lene működni. Főleg az "amit megígér, azt sem" részlet
alapján. Legalább amit egy pár egymásnak ígér, azt tartsa
be.
A barátod is csak olyan "alacsony gondolkodású", mint mi. Ő sem tud a soraid közt olvasni.
Talán mert nem tudod kifejezni, hogy mit akarsz? Vagy azt sem tudod mit akarsz.
Maradj magadnak, vagy keress egy gondolatolvasót!
"Viszont sose akartunk szakítani, akármilyen mélyponton voltunk, mert tudtuk, h a másik nélkül nem jutnánk semmire."
Pontosan. Féltetek, hogy akkor egyedül maradtok... Alacsony önértékelés és társai. Mindegy, hogy szar a kapcsolat, legalább van mellettem valaki. Ti tudjátok:)
Az egy dolog, hogy nem tudunk a sorok közt olvasni.. De akkor mit tegyünk, ha a sorokat meg nem lehet értelmezni? Átolvastad ezt a kérdést,miután kiírtad? Elkezdesz egy mondatot, és nem fejezed be, teljesen értelmetlen katyvasz.
És elég egysíkúnak tekintesz minket, és a barátodat is, ha 3 sorból meg kéne tudnunk állapítani, milyen ember is ő.
KÜlönben is. Most önigazolást keresel, hogy tényleg nem jó ember, vagy mire is jó ez a kérdés? Ha most 10-en írjuk hogy jajjj, te szegény, de rossz ember a barátod, akkor szakítasz? Mert ahogy kiveszem a kérdésedből, miután vett neked egy tabletet, mégse szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!