Nektek milyen furcsa szokasaitok vannak?
- a konyhában a "füles" edényeket (bögre,... ha két füle van, akkor az egyiket csak) mindig az ajtó felé fordítom és kiborít, ha nem úgy vannak.
- van egy fekete cica fülbevalóm, amit akkor hordok, ha szerencsére van szükségem (megj. eddig bevált!)
1.gyűlölöm, amikor nyitva van egy szoba ajtaja, még akkor is, ha nincs bent senki
2.amikor kiveszek egy poharat vagy bögrét a szekrényből, a száját mindig megtörlöm és belefújok
3.amikor unatkozok, kémia vagy matekfeladatokat oldok meg...:D még nyáriszünetben is :P sőt, múltkor elhatároztam, hogy most nyáron az egész vegyialap jegyzetemet meg fogom oldani...van benne szerintem legalább 400 feladat :3 ahh, úgy várom már ^^
4.nem bírok úgy megnézni egy filmet vagy sorozatot, hogy ne olvassam el előtte a sztorit wikipédián, vagy valakit ne vegyek rá, hogy elmondja
5.itthon csak is a saját kedvenc evőeszközeimmel vagyok hajlandó enni, ha épp koszos, inkább elmosogatok, minthogy elővegyek egy tisztát
egyenlőre csak ennyi jutott eszembe :/
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!