Hogy fogadjam el, hogy én csak átlagos vagyok?
Egy csomó ismerősöm hobbi szinten modell, fotós, zenész, énekesnő, táncosnő, tudomisén.
Nekem meg semmilyen különleges tehetségem nincs. Egyszerű bolti eladó vagyok egy kis pékségben.
Ha bejutok képzésre, akkor is csak bolti eladó lesz belőlem, csak épp egy parfümériában. (Németországban élek, itt ahhoz, hogy drogériában, parfümériában lehessen eladó az ember, 3 évig kell tanulni).
Annyira szeretnék én is valami különlegeset csinálni, hogy ne csak a "szöszi legyek a sarki boltból" hanem valami több.
Hogy fogadjam el, hogy nekem ez jutott?
Ezekben mi az átlagon felüli?
Maximum akkor, ha kiemelkedőt tudnak alkotni a saját területükön. Manapság bárkiből lehet modell, minden gagyi műsorban jött-ment zenészeket keresnek és a táncosok végképp nincsenek megbecsülve.
"de ez nem olyan komoly" - lehet, hogy alábecsülöd magad. Az ember magát mindig egy kicsit más szemmel látja, mint a többieket. Az eredményeikről nem írtál. Lehet, hogy azok sem "komolyak".
Ha elégedetlen vagy a szabadidőd eltöltésével, azon meg bármikor változtathatsz. Bármilyen témával elkezdhetsz foglalkozni (akár csak önképző alapon), ami érdekel, és idővel meglesz az eredménye.
A modell, a fotós meg az énekesnő mióta különleges? Épp ezaz, hogy egy csomó ismerősöd modell vagy fotós, és mindenkinek egy csomó ismerőse az. Innentől kezdve ők az átlag, mert nagyon sok van belőlük, és az ismerőseiken kívül senki más nem ismeri őket, mert nem emelkednek ki...
Semmit nem kell elfogadni, ha hobbit akarsz, keress. Egész biztosan értesz valamihez, de sok elfoglaltsághoz nem kell tehetség sem. Csak csináld, amit szeretsz, és kész. Légy boldog. :)
Egyik sem különleges, már bocs.
De amúgy ne feledd: ha mindenki átlagon felüli, akkor senki sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!