Ittas munkavégzésen kapott és felfüggesztett főnök? Ez vicces vagy szánalmas sztori?
Egy kis galád kobold bejelentést tett az ommf-nél hogy ittas munkavégzés zajlik egy helyen gyakran és a vezetés semmit se tesz főleg azért nem mert a főnök maga is szereti a tütükét munkaidőben.
Razziaszerű ellenőrzés munkások és főnök sorba és szonda egyesével. Akinél színeződött annál jegyzőkönyv. És több embernél színeződött, köztük ugye a főnöknél. Nagy következménye nem lett, jegyzőkönyv, azonnali munkavégzésből felmentés de csak aznapra (főnök esetében nincs jelentősége) és ugye pénzbeli büntetés.
Ami viszont pénzben nem mérhető az a totális beégés hogy ott az összes dolgozója előtt kijelentették elszíneződött… mindenki tudta mit jelent. Amúgy is tudja mindenki a főnökről de azért így hogy ott áll a m. ügyi ellenőr és ő mondja ki és jegyzőkönyv azért ez így nem kicsit más.
Na nem mintha a főnök csuhát öltene hamut szórna a fejére és kolostorba vonulna ezek után semmi se történik megy minden tovább ahogy eddig. Főnök leszarja csak azért ég a pofája, egy darabig. Mondjuk 1 napig vagy még addig se.
Ez a sztori szánalmas vagy röhejes? Hogy ilyen munkahely van ahol a főnök piás és ez az összes beosztott előtt 3. fél által ki van jelentve írásban is?
Óriási beégés lehetett, ha már eleve mindenki tudta róla, hogy szeret inni.
Valószínűleg azok a "sima munkások" jártak jól, akiknél szintén jelzett a szonda, mivel így, hogy a főnök is lebukott, nem rúgták ki őket.
Egy ember addig bírja ki pia nélkül, mig dolgozik.
Az azonnalu felmomdás, + plusz jó borsos büntu lenne nálam az alap...
Szerintem a főnöknek teljesen mindegy, őt nem rúgják ki, nem kap büntetést.
A munkásoknak gáz. Rájuk nézve lesz következménye. Szóval, aki bejelentette, az igazából a munkatársait buktatta le, nem a főnökét.
ilyenről nem is hallottam, ez új nekem.
Eddig azt hittem csak a munkahely dolgozói ellenőrizhetik egymást, ha valaki ittasan dolgozik.
Pl. egy főnök a beosztottat, vagy nagyfőnök a kisfőnököt.
Ez most ahol dolgozol az munkahely vagy kocsma???
Nem mindegy. Lehet menni kellene máshova, ez nem röhejes hanem nagyon "gáz". Ez ökörködés.
"Ez most ahol dolgozol az munkahely vagy kocsma???
"
Nem engem érint a dolog másodkezes sztori. Nem kocsma hanem építőipar. Dolgoztál már benne? Én igen.
Józan ember ott nemigen van ezért az alapszitun (hogy ez az iszik meg a főnök is) egyáltalán nem csodálkozom.
Azon már igen hoyg a melósai előtt a főnököt alkesznak nyilvánítják és ezek után még mer eléjük állni.
A helyében a világ végére szaladnék szégyenemben. Ha főnök lennék.
Ja építőipar?
Egy darabig dolgoztam benne, és sokat hallottam róla és olvastam is.
Akkor már minden világos.
Mondjuk az enyhén szólva vicces hogy mindenki részeg, még a főnök is.
Vagy én vagyok eltévedve és ez a normális, reggel beb@@szunk azt ahogy sikerül a munka?
Lehet velem van a probléma reggelt kávéval kezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!