Miért hívnak a huszonéves korosztályban minden 2. lányt Dórának / Dorottyának?
Figyelt kérdés
2018. dec. 18. 07:09
1/15 anonim válasza:
Ez szerintem csak a te ismerettsegi korodben gyakori nem? Ahol en lakom itt egy Dora es nulla Dorottya van.
2/15 anonim válasza:
20 éves vagyok és Dóra. Akkoriban ez volt a kedvelt név.
3/15 anonim válasza:
Wikipédián van egy táblázat '96-ból a legnépszerűbb nevekből. Ez alapján Dorottya a 38., viszont a Dóra a 4. legnépszerűbb név volt.
Az ismeretségi körödben egyszerűen felhalmozódtak a Dórák és Dorottyák, de átlagban az Alexandra meg az Viktória nevet többen viselik.
De példának elmondom, hogy a nyolcvanas években a Gábor név a legnépszerűbbek között volt, nekem 12 év alatt egyetlen ilyen nevű osztálytársam volt, a férjemnek meg csak a középsuliban négy.
4/15 anonim válasza:
Most meg minden második gyerek Bence.
5/15 anonim válasza:
Én meg a két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy az egyetemen hány Fanni nevű lánnyal járok 1-1 csoportba... Herótom van attól a névtől.
6/15 anonim válasza:
Mindig van egy trend név, én rengeteg Nikit ismerek, és még mindig jobb, mint amikor bejön majd, hogy mindenki Napsugár lesz, meg Kékégbolt.
Dóra nevű ismerősöm 2db van, huszonéves vagyok.
7/15 anonim válasza:
Az én osztálytársamat Dorothynak hívják.
8/15 anonim válasza:
2 ilyen nevut ismerek, viszont Niki/Viki/Betti ? Azokbol dunat lehetne rekeszteni.
9/15 anonim válasza:
Én nagyon sok Alexandrát, Viktóriát és Nikolettet ismerek. 21/n szerintem a Dóra Dorottya inkább a 15-17es korosztály
10/15 anonim válasza:
Huszon éves vagyok. Ismerek eddigi életembe 3 Dórát, 1 Fannit, 2 Vivient, 2Viktóriát, 2 Nikit, 1 Bettit, 2 Alexandrát. Vagy a ti ismeretségi körötökkel van baj, vagy a környékkel, vagy az arra élő szülőkkel. Különösebben tömeg nevet nem is tudnék mondani, főleg úgy, hogy minden 2. az legyen, gyakran ismerek meg olyan lányokat akiknek a nevét akkor hallottam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!