Mennyire veszélyes Budapest?
Meg kell tanulni az "aluljárós sétát". Azaz, bárki hozzátok szól, vagy csak úgy néz ki, mintha meg akarna szólítani, a tempón nem változtatva, rá se nézve sétáltok tovább, mintha ott se lenne.
Egyébként az egyik legbiztonságosabb főváros Európában. Bár én a többi fővárosban se éreztem veszélyben magam (már amiket meglátogattam), és a leggázabb környékein laktam Budapestnek (a Nyugati sem számít hajnalban se annak, Keleti pláne nem), és még így se éreztem magam soha veszélyben. Úgy se, hogy nő vagyok.
Nem veszekyes a Nyugsti ejjel se!!! A Nyugati fobejarataval szembeallva bal oldalon van egy nagy keszenleti rendorors!! Rogton rohannak a rendorok orditozaskor. Tapasztalat.
Nem is mernek hangosjodni
Milyen veszélyekre gondolsz?
Egy két és fél milliós városban előfordulnak bűncselekmények balesetek stb stb szóval ha ezektől félsz vidd a barátnődet kávézni falura.
Az a kerülettől környèktől ès az időponttól függ.
Líbiánál biztos biztonságosabb!
Van ahol este nem csatangolnèk szívesen.
F/35
Hát ne Pesterzsébetre vidd randizni, főleg ne a Jókai utcába sötétedés után:D
Amúgy Budapest legnagyobb része teljesen biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!