Miért bámészkodnak mindennap a szomszédaim? Kit figyelnek? Vagy mentálisan nincsenek rendben?
Megfigyeltem mert párszor kint voltam este játszottam a kutyával, és feltünt az, hogy bámultak engem, de elég egyértelmű volt, hogy kijönnek mind a hárman, neki támaszkodnak a kerítésnek, és forgatják a fejüket meg beszélnek közben mint ha egymásnak kommentálnának mindent!
És jól megbámulják aki elmegy gyalog/kocsival!
És azóta elkezdtem figyelni olyan időpontokban, hogy mindig kijönnek és fél órát is bámészkodnak és minden zajra oda kapják a fejüket, mindenkit megbámulnak, és folyamatosan jobbra-blra-szembe oldalra nézegélneek.
Mintha elromlana a TV és a "való világot" néznék és kommentálnák!
Miért figyelnek ők mindent? Kit figyelhetnek? Vagy csak kijönnek csámcsogni valakin?
Illyet még nem lláttam, hogy egy család esti programja az utca/szomszédok bámulása!
Plyetkázni akarnak mindenkin?
16/f
nem, mert én nem megyek ki a kerítés elé forgatni a fejem!
Most tippelnél mi a bajuk?
Egszerü a vàlasz!!
A szomszėd bamul tėged,te pedig a szomszėdot :)ebben mi a problėma ???szomszedod azt csinak amit akkar.... az ember beszelget valakivel.... nen csak 1 pontot nėz... !!!ha vezetek sem csak egy pontot nezek.... !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!