Hogyan foglaljam le magam, tűnjek érdekesnek?
Eddig sose unatkoztam, es tulajdonkeppen most se de amit csinalok az unalmas. Koran kelek, zenet hallgatok olvasok (szakmához kapcsolódó dolgokat tehat ilyen önfejlesztés) aztan elmegyek setalni a termeszetbe, ebedet fozok, leulok tanulni (mar 7 ora mire vege) aztan olvasas (szorakoztato), film, sorozat..edzes.
Ennyi. Korona ota ezt csinalom, es elotte egyetemre jartam pluszban (heti 3 napot vett el) meg alkalmi munkakat vegeztem.
A barataimmal heti 1x talalkozom 5-6 órára.
A jelenlegi baratom ugyan nem tanul sokat de maganyosnak erzem magam mellette mert folyton a barataival van. Mindig megkerdezi mit csinaltam aznap es a valasz siman az h semmit csak amit fent irtam. Attol lennek erdekes ha en is eljarnek tobbet a barataimmal? Milyen uj hobbim legyen? 23/L
Szerintem nem unalmas a programod, viszont ha te annak tartod ideje változtatni. Gondolkodj el azon, hogy mi az, amit szívesen csinálsz, s tűzz ki magad elé célokat, ezáltal színt vihetsz a hétköznapjaidba
Azt furcsának tartom, hogy a barátod ennyire nem törődik veled és inkább a barátaival tölti az idejét. Kicsit úgy érzékelem, hogy miatta tartod magad unalmasnak, és akarsz változni. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban unalmas vagy-e, esetleg beszélj a barátaiddal erről, hogy ők mit gondolnak rólad. Szerintem akinek vannak tevékenységei és nem fekszik egész nap a kanapén vagy céltalanul lóg a haverokkal az nem unalmas, mert van tartása és jövőképe.
Az, hogy a barátod kevés időt szentel rád és magányosnak érzed magad mellette nem egészséges egy kapcsolatban. Szerintem jó lenne ha beszélnél vele az érzéseiddel kapcsolatban, mert fontos, hogy meg tudjátok beszélni ha valamelyikőtöket zavarja valami
Biciglizés esetleg,hosszabb túrázás,igazából szerintem neked a társoság hiányzik a legjobban ahoz pedig ki kell mozdulni hogy több emberrel tudj találkozni,nekem is szükségem lenne erre de hát most jelen pillanatban hol itt vagyok hol pedig ott, de mostanában hétköznap inkább Ausztriában és németben vagyok de hétvégén otthon szóval jó lenne valamilyen társoság.
Ha gondolod írj.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!