Nem unják még az emberek ezt a sok aranyásó kontra milliárdos műsorokat a tévében?
Nem, sőt, ez talán ösztönzi majd a férfiakat hogy kaparják össze magukat. évente jelenik meg minimum egy cikk arról hogy a férfiak egyre később költöznek el anyucitól, és egyre kevesebben mennek egyetemre (a nők egyre többen), egyre kevésbé találják a helyüket az életben, egyre magányosabbak (nem csak a randi nem megy nekik, hanem még a barátkozás sem más férfiakkal).
remélhetőleg a frusztrációt át lehet fordítani tettekbe.
Azért vannak ilyen műsorok mert a nézettség is megvan rá. Én sem értem mit esznek ezeken ennyire. Kíváncsiságból megnéztem pár hasonló műsort mert érdekelt hogy mi az ami miatt ennyire nézett, de engem nagyon nem fogott meg így nem is néztem.
Most ez a kő gazdag fiatalok vagy micsoda megy, ebbe bele sem néztem, de persze a neten irkálnak dolgokat erről, azért amikbe bele olvasgatok és hát nem értem. Szerintem ez inkább csak egy hergelés azok felé akik közel sem engedhetik meg maguknak azt az életszínvonalat amit Ők megtehetnek és nyilván lemerem fogadni nem Ők szedték össze a vagyonukat saját erejükből.
Az ilyen felvágós embereket meg alapból rühellem. Most ha van egy gazdag pénzes ismerősöm aki normálisan él, nem vág fel a vagyonával és nem dörgöli az orrunk alá hogy neki tellett erre arra azzal mondjuk nincs bajom.
A másik az hogy régen ment a luxusfeleségek is valahol, na hát attól a hajamat kitudtam volna húzni...
És nézik, és beszélnek róla, tehát ezért vannak ilyen jellegű műsorok.
Ez kell a népnek úgy látszik és nyilván egy kereskedelmi adó azért nyomja veszettül mert ebből van nézettsége, emiatt vannak reklámok és ez nekik bevétel. Amivel nem is lenne baj, mert nyilván én is így tennék a helyükben.
#8:
Ezzel mondjuk egyetértek, a Tel-AvivKettő meg a RetekKlub a '90-es évek második felében voltak igazán jók, amikor elindultak, mert akkor még voltak rajtuk igényes, szerethető műsorok. Kb. akkor indult el a rohamos mélyrepülés, mikor az ezredforduló után nem sokkal a Big Bráner meg a Valag Világ elindultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!