Kezdek depressziós lenni mit tegyek ellene? 17/L
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 21:09
1/17 anonim válasza:
Kicsit bővebben esetleg? Minek a hatása ez?
2/17 Ulquiorra77 válasza:
Igaza van 1.nek.
Amig nem irod le sehogy sem lehet valaszt adni a kerdesre.
3/17 Beke Eliz válasza:
A depresszió sokszor a d-vitamin hiányát jelenti a szervezetben. Lehet, hogy ki vagy éhezve a Napból :)
D3 vitamin!
4/17 anonim válasza:
Legyen több fény a lakásban, hallgass Neked kedves zenéket és legalább fél órát táncolj vagy tonázz ezekre a zenékre. A ritmikus mozgás (még a séta is) segít az agy megnyugtatásában. De egy kis 70%-os csoki, vagy orbáncfű tea is növeli a szeratonin szintet.
5/17 anonim válasza:
szia
ha szeretnéd priviben leírhatod mi a baj hátha tudok segíteni
6/17 anonim válasza:
Szia :) Szerintem kezd el szedni a magnéziumot. Én pezsgőtablettát iszok, pharmavit-t, mert ez szerintem finom. Amióta elkezdtem, egy fokkal jobb a közérzetem. :) Egy próbát megér, ártani tuti nem fog :)
7/17 anonim válasza:
Előszőr is nyugodj meg!Igyál egy kis citromfű teát,gondold végig a dolgaidat,beszélj vkivel akiben feltétel nélkül bízol,hogy mit tanácsol,összegezd és lépj minél hamarabb mert addig nem fog elmúlni...
9/17 anonim válasza:
A depressziós hangulat télen szokott jelentkezni legtöbb embernél.Ilyenkor a szervezetünk kevesebb d-vitamint kap és könnyebben lehet depressziossá válni.Én is depis vagyok már egy jó pár hónapja,tesztet is csináltam,hogy bizonyosodjak meg a helyzetemről.2 hete elkezdtem járni pszichológushoz és már most jobban érzem magam mint előtte.
10/17 anonim válasza:
Javaslom keresd fel a háziorvosodat! Depresszió az alacsony szerotonin szint miatt alakul ki. A szerotonin az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges. Olyan betegségnek tekinthető mint a megülés. Nem annyit tesz hogy rossz a közérzeted hanem idegrendszeri elégtelenség. Sokszor generálja a stressz, ezért a két faktor egymást erősíti. Ha súlyosnak érzed a tüneteid mindenképpen keress fel szakembert, de bátran fogadd meg a korábbi hozzászólók tanácsait, bevett módszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!