Mi a véleményetek az ilyen munkahelyi kommunikációról? Érdemes ilyen helyen maradni, ahol így beszélnek az emberrel?
Igaza van. Gondolom már többször kérte, hogy rakjanak rendet.
Aki csak az ilyen beszédből ért, ahhoz így is beszélnek.
Szerintem vicces hogy ilyenen igy kiakad vki hogy ez a legnagyobb gondja.
Egye fene rend lenne, legyen jo kedve.
En olyan dönökön akadtam màr ki aki azzal moszerolta a ffiakat hogy kötelezö ülve pisilniük miközben tiszta volt a wc mindig (közös mosdo volt)es alig volt pàr ffi. Hogyan erezheti egy fönök azt hogy teljes privat szfèraba joga van beleszolni? Söt nem akart reggeli/tizorai szünetet adni csak a dèlit igy nekem muszaj volt a wc ben ennem mert majdnem elajultam nem egyszer a reggeli ehgyomri melo miatt, es annyiszor követett hova megyek miert nem dolgozom hogy gyors magamra kellett zarni a wc ajtot, màs meg be akart sugni szinten elcsipni hogy miben santikalok- a fönök csicskài- csoda hogy nem tett fel oda kamerat.
Sokmindenben voltak tulkapàsai amikor màr a munkamban akadalyozott a terrorjaval, felmondtam es neki allt perrel fenyegetözni.
A kerdesben levö fönök ehhez kepest poenbomba hogy egy öltözön kattog, hogy ez a legnagyobb baja.
Folyt.
Es a ffi kollegak meghumyaszkodva mint egy kutya belementek abba hogy ülve kell pisilniük. Csak lestem hogy ezek ekkor barmok??
Teljesen korrekt. Aki annyira értetlen, hogy arra nem képes, hogy egy nadrágot a szekrénybe rakjon, az valószínűleg másfajta beszédből nem ért.
És a legrosszbb, hogy ez egy étteremben zajlik. Ilyen igénytelen embereket engednek nyúlkálni a másik kajájához. Mondjuk a burger king felvette dolgozni a szomszédomat is, aki 3 méterről bűzlik már, szóval nem tudom miért lepődök meg ilyesmin.
Azért az az ember is érdekes, aki a mocskos wc-ben zabál ahelyett, hogy 5 perccel elöbb felkelne és otthon szépen megreggelizne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!