Munkahelyemen a maszk viselése kötelező lett, de számomra még fullasztó. Mit tegyek?
Mennyire kötelező? Nálunk a hivatalos közlemény szerint kötelező, kaptunk is, de az emberek harmada nem hordja. A főnökség nem foglalkozik vele, ők azért hozták az intézkedéseket, hogy a saját részüket letudják.
(Akik nem hordanak maszkot, nem fertőznek nálunk másokat. A távolságot betartják, rendszeresen mosnak kezet és igazából 1-1 zártabb környezetben vannak, ahol nem fertőznek senkit.)
Bocsi de vannak muszály dolgok, ez pont az. Ne panaszkodik Inkabb orulj hogy nem rosszabb.
Ez egy jó pont hogy vigyáznak rátok. :)
Mi be zártunk de legalább fizetik.
Tetováló vagyok, nekünk előtte is kellett maszk.
Bizonyos "papír" maszkok darabosak, én is belefulladtam minden télen. Nem tom mért, de az a műanyag porol, és irritálja a tüdőt, még akkor is köhögsz, ha amúgy nem.
Nekem a textil maszk vált be, olvass utána melyik mennyit ér, de ez is jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!