Flotika kérdése:
Korzikara szeretnek költözni ,calvira . Ki tud olcsó kiadó lakást ? és munkát is keresek takarítónő vagy barmi ami elég az alap francia nyelvtudás
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 13:49
1/13 anonim válasza:
Ha ezt gyakori kérdésekre írod ki, akkor már rég veszett ügy.
2/13 A kérdező kommentje:
Anonim
Egy próbát megér ,hat ha valaki tud segiteni
2021. jan. 15. 13:52
3/13 anonim válasza:
#1 ha tudsz neki jobbat, hogy hova írja ki akkor javasolj valamit, ez a puszta kritika nem sokat ad. Ő azért ide írta, mert nem volt jobb ötlete.
4/13 anonim válasza:
1. Konkrétan láttam, hogy ajánlottak itt munkát/házat akármit, úgyhogy ennyi.
Kérdező: esetleg még facebook csoportokban próbálkozz, sok sikert!
5/13 anonim válasza:
Szia van egy olyan Facebook csoport hogy külföldön élő magyarok ott talán megpróbálhatod még. Meg keresgélj csoportokat facebookon 🤗
6/13 A kérdező kommentje:
Igen igen
Köszönöm .ott is ugyan ezt a kérdést ki írtam 3 különböző csoportba. Meg hat internetet is böngészem.
2021. jan. 15. 14:24
7/13 anonim válasza:
jó akkor böngészd az internetet, remélem az alap francia nyelvtudásod elegendő lesz, hogy lepapírozhasd a bevándorlást...
amúgy biztos van franciaországi magyarok csoport, nem tudom miért hiszed a gyk jobb ilyen célokra... ott legalább a célközönség van.
8/13 anonim válasza:
Ja, itt meg csak olyan gekkók, mint a hetes, az alap semmittudásával :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!