Szerintetek is megalázó? Teherautó sofőrként dolgozom a cégnél, van egy C és egy B kategóriás jogsival vezethető autónk. C csak nekem van. Nincs fuvar a nagyra de a kicsire is egy nem sofőrt tesznek mert majdnem neki hazafelé van szállítási cím?
Van kb 5 kollégám, akinek van B jogsija de GKI-m Páv-om 2es orvosi csak nekem.
Mostanában sokszor műszak vége előtt elindúl valamelyikük mert pont hazafelé útba esik a szállítasi cím. Ha másik autóra van fuvar nem érdekel, de egész nap dolgozzak mint egy segédmunkás szebben mondva árúkiadó (amibej nem én vagyok a legjobb, egy senkiházi bunkó kollégám sokszor érezteti is velem, ennek oka hogy 1000 állandó címet ismerek de azt hogy melyik anyag helye hol van nem). Aztán pakoljak meg nekik,és nézzem ahogy elmennek fuvarba.
Az nem szép a kollégádtól, hogy folyamatosan érezteti veled, hogy nem vagy olyan ügyes (nyilván, hiszen máshoz értesz igazán, de ettől még nem kéne folyton az orrod alá dörgölni). Ez az igazi probléma.
Az szerintem teljesen normális, hogy ha valaki másnak hazafelé útba esik egy cím, és alkalmas az adott jármű vezetésére, akkor vigye ő. Érthető, ha bánt, hogy a te képzettségedet igénylő munka most nincs, de ettől még az adott esetben így célszerű kiosztani a feladatokat.
Semmivel nem vagy több mint Ők! Viszont Ők baromi jól szórakoznak, hogy szivathatnak téged, mert tudják mivel lehet megfogni,es húzni az agyadat...
Ha annyira több vagy és jobb valt melóhelyet. Mindenhova kell a jó szaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!