Ezért érdemes volt nyelvvizsga nélkül kiadni a diplomákat?
Nem provokatív kérdésnek szánom, csak a minap állásinterjún voltam, ahol az interjúztató egyik pillanatról a másikra átváltott angolra és úgy folytattuk a diskurzust. Ez gondolkodtatott el, hogy tulajdonképpen azok, akik nyelvvizsga és bárminemű nyelvtudás nélkül kapták meg a diplomájukat egyáltalán nincsenek előrébb, mert multiknál a nyelvtudás a beugró.
Persze ez nem azt jelenti, hogy minden munkahelyre ez jellemző. Az esetemben német multiról van szó, azért ezzel példálózok.
/Ami engem illet nyelvvizsgám is van és nyelvtudásom is, tehát nem rólam szól a kérdés./
Nyelvtudás nem egyenlő a nyelvvizsgával.
Aki egy idegen nyelven sem beszél miért akarna multihoz menni dolgozni?
Most neked az fáj, hogy diplomát kaptak nyelvvizsga nélkül? Legyen az az ő gondjuk, hogy hátrányból indulnak.
Az én munkahelyemen pl. vannak diplomás poziciók, és egyikhez se kell napi szintű nyelvtudás, mivel minden magyarul van intézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!