Veszprémben vagy Budapesten jobb élni?
Ez egy teljesen szubjekív dolog.
Én itthon Budapesten kívül sehova nem mennék. Jó a nyüzsgés, mindenféle bolt megtalálható, kultúrális élet nagyon jó, rengeteg munkahely, jó éjszakai szórakozási lehetőségek, stb.
Veszprémben egyszer voltam. Teljesen felejtős város számomra. Kicsi, csendes, tömegközlekedés nuku Budapesthez képest.
De van akinek meg Veszprém tetszik és Budapestet olyan messziről kerüli el, ahogy tudja.
Budapest persze hogy tömegközlekedésből jobb felejthető? Tipikus fővárosi budapest ha nem lenne akkor a vidék előrébb tartana
Lenne itt pénz ha nem menne el a fővárosra és a Puskás Stadion 8.fölösleges felujítására abból talpra tudna állni az ország maradéka akiket elnyom BP
Nem értelek.. Hol beszéltem felsőbbrendűségről?
Totál leszarom ki hol lakik. Volt egy kérdés, válaszoltam rá, te pedig személyes támadásnak éled meg azt, hogy Budapest mellett szavazok és valós gazdasági tényeket közlök. Veled nem lehet vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!