Gyárban dolgozni?
Akik gyárban dolgoztok operátorként vagy minőségellenőrként:
Milyen ott dolgozni?
Csendes vagyok, így emiatt gondolkozom ilyen jellegű munka elvállalásán.
Évekkel ezelőtt diákként dolgoztam több nyarat is ilyen munkakörökben. Ha egyáltalán nincs igényed az interakciókra, akkor szerintem jó választás lehet. Én mondjuk szerettem munka közben beszélgetni a többiekkel, jobban telt az idő (kivéve ha nagyon zajos volt a hely, akkor kb csak a gondolataid vannak és te :D ).
Azt viszont, hogy egyáltalán ne szóljon hozzád senki,nem lehet kikerülni,mert azért kommunikálni egymással alapvetően kell, össze kell dolgozni, felosztani a feladatokat,megbeszélni,ki mit csinál, hol tart stb.
Én ügyfélszolgálaton dolgozom.
Érdemes tudatosítani, hogy akkor hívnak, ha baj van. Tehát napi 8 órában fogadsz telefonhívásokat a bajjal kapcsolatban, hogy valami nem megy, valami nem baj, valami gond van, valami nem jó. Amin 50-50% tudsz segíteni.
Ha mondjuk pénteken délután van, és jön a heti száz x-edik, aznapi harmincadik telefonhívásod, egy olyan problémáról panaszkodik az ügyfél és kér segítséget, amit már azon a héten 30 hívásban meghallgattál, és egyikben sem tudtál segíteni (rajtad kívül álló okok miatt), ott azért nehéz higgadtan, kedvesen kezelni a telefonban lévő ügyfelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!