A magyar munkahelyeken miért kötelezően elvárt dolog, hogy a dolgozó beszámoljon a magánéletéről?
Nem.
Ha nem egy agyhalott allasinterjuztat, csak olyanokat fog kerdezni eletedbol aminek koze van munkahoz s csak ilyeneket is var el.
Ha nincs csaja biztos meleg???
Hiaba nagyon szelsoseges pelda ha valaki ennyire buta es vele / alatta kene dolgoznom... minden nap rohogo gorcseim lennenek sok badarsagatol.
Itthon is s mindenhol keress olyan allast ahol legalabb egy fel zsomlenyi agyiszintje van interjuztatonak.
3: Na igen, meg ugye, aki nincs ott, az mindig ki van dumálva: Ez így meg úgy él otthon. Meg már évek óta nem volt nővel, mégis milyen élete lehet? Meg hogy kinyomoztam, hogy így meg úgy késik a gyerektartással, mégis hogy képzeli ezt? Na meg hogy a Géza 60 500 forint fizut kap, akkor én miért csak 60 000-et? Meg mi az, hogy ő Pick szalámit eszik a kajaszünetben, amikor én csak olcsó parízert?
És még sorolhatnám a nyalánkságokat, amik végül odavezettek, hogy inkább eljöttem Mo.-ról.
Nekem is volt ilyen tapasztalatom, de nem mindenhol. Nem vagyok teljesen zárkózott, szívesen megosztok magamról dolgokat, de ahhoz azért nekem valamilyen szintű bizalom is kell. Volt, ahol ezt hányták a szememre, hogy minek nekem bizalom, "ez egy munkahely". Nem értem én ezt.
Máshol meg teljesen természetesen sikerül összehaverkodnom a kollégákkal. Van, ahol meg nem sokat beszéltünk, de nem is nyaggattak. Ez a ritkább, ezt elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!