Miskolcról Budapestre vonattal felmenni, s vissza utazni mennyi idő?
Munkalehetőséget kaptam Budapesten, nagyon jó környezet, végzettségemnek megfelelő munkakör csak félek, hogy baromi megterhelő lesz feljárni minden nap.
Villamosbérlet Miskolcon, vonatbérlet, akkor lehet, hogy még Budapesti bérlet is kell, nem is tudom, hogy megérné e fizetésileg is.
Atyaúristen.
Azt már kiszámoltam, hogy hajnal 3kor kéne felkelnem, 4kor indul a vonat, beér 7:20-ra onnan 30 perc a busz/metró a munkahelyig, majd 16:30kor indul vonat vissza Miskolcra és onnan 20 perc vissza hazáig...
Reggel fél 4 től este 7-ig utazás és munka, 20-03 között meg aludhatnék. Nagyon cuki.
Jóvanna :D
Csak hirtelen gondoltam rá, mert nagyon jó a lehetőség, csak költözni nem tudok. :D
"4kor indul a vonat, beér 7:20-ra"
Na ezt sürgősen felejtsd el! Legjobb esetben 7.30 és 7.50 közt. De ez gázolás, felsővezeték-szakadás, biztosító-berendezés meghibásodás, és 2 cm-nél vastagabb hóréteg esetén 8.00-9.30 közöttre módosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!