Az amelyik nem korrekt és mindenben a hibát keresi. Nekem eddig 1 ilyen főnököm volt, ott is hagytam a munkát. Én a korrekt főnököket szeretem és azokat akik elismerik a munkám és még nem is kell egymást szeretnünk csak legyen meg a tisztelet. És ha plusz munka van...tudjon kérni ne pedig parancsolni.
2016. okt. 1. 13:44
2/11 anonim válasza:
Amelyik törvénytelenül jár el, folyton fenyegetőzik, és indokolatlanul büntet.
A "mindenben a hibát keresi" számomra nem elég precíz meghatározás. Vannak kollégáim, akik szerint a főnök bennük "csak a hibát keresi", és "mindig cseszegeti", pedig a munkájában nem kell keresni a hibát, mert rengeteg van, látja mindenki.
Szóval van akinél jogos az érzés, van akinek az egója miatt csak képzelt.
2016. okt. 1. 15:23
3/11 anonim válasza:
Mindenbe beleköt, direkt a hibákat keresi, barátságtalan hangnemben beszél, úgy kell neki könyörögni szabadságért. Esetleg néha heti hét napot dolgoztat.
2016. okt. 1. 21:51
4/11 anonim válasza:
Aki nem cseszegeti az alkalmazottjait ok nélkül, vagy pusztán szórakozásból. De tudja, hogy mikor kire kell rászólni. És aki nem dől be a nyalizóknak, aki aztán szépen keresztbe tesz a munkatársainak, esetleg elküldeti, lejáratja a jól dolgozó alkalmazottakat, ezzel megkárosítva a munkahelyet (és esetleg magát a főnököt is).
2016. okt. 1. 22:47
5/11 anonim válasza:
4: Neked az ilyen SZEMÉT főnök???
2016. okt. 2. 08:05
6/11 anonim válasza:
Nekem volt egy főnököm, aki állandóan kirúgással fenyegette az egész csapatot. Dicséret nem járt soha semmiért, csak a letolás. Hab a tortán, hogy szakmai képesítése sem volt, mégis ő volt az okos. Na, ő igazán gecciputtony.
2016. okt. 2. 13:52
7/11 anonim válasza:
Rosszul írtam. Az NEM szemét. De a kérdező úgyis rájött, hogy épp ellenkezőleg gondoltam, és csak elírtam. :)
2016. okt. 2. 14:36
8/11 anonim válasza:
Tehát ez nem szemét:
Aki nem cseszegeti az alkalmazottjait ok nélkül, vagy pusztán szórakozásból. De tudja, hogy mikor kire kell rászólni. És aki nem dől be a nyalizóknak, aki aztán szépen keresztbe tesz a munkatársainak, esetleg elküldeti, lejáratja a jól dolgozó alkalmazottakat, ezzel megkárosítva a munkahelyet (és esetleg magát a főnököt is).
Aki meg ennek az ellenkezője, az szemét. Na, így most már tényleg érthető mindenki számára. :)
2016. okt. 2. 14:55
9/11 anonim válasza:
Az,aki nem fogja fel,hogy miért jár be a munkahelyére,meddig terjed a munkaköre,feladatai,kötelessége.Mert ha ezt az alkalmazottaktól elvárja a cég,akkor ugyanúgy vonatkozik a főnökre is.Ha pl.nyilvánosan megaláz valakit,gúnyolódik,beleszól olyanba,ami már nem tartozik az irányítása alá,lényegtelen dolgokba beleköt mert a magánéletében sikertelen és abba rúg bele akibe a legkönnyebb,ezek azt jelentik,nem érti meg,hogy emberileg nem áll senki fölött,csak munkamorál szempontjából.
2016. okt. 3. 08:27
10/11 anonim válasza:
Így van, a főnök csak a munkában a főnök, semmi másba! Nincs joga leszólni senkit olyan dologért, amiről az nem tehet, vagy ami nem tartozik a hatásköre alá !Lehetnek szigorú elvárásai a munkával szemben, illetve az alkalmazottai viselkedésével kapcsolatban. Akár szigorú is lehet, semmi gond, ebből látszik, hogy jó főnök. De másba nincs joga beleszólnia, főleg olyanba nem, amivel nem ártok senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!