A felnőtt élet úgy 25 felett már nem az élet élvezetéről szól, hanem a túlélésről, harcról?
Attól függ, hogy
1. Hogyan állsz hozzá
2. Mi számodra az élvezet
NEM, nekem még 50 fölött sem erröl szól, hanem élvezem is az életemet.
Ha neked 25-töl nem így van, akkor igen komoly bajok vannak veled. Ezen nem változtat az sem, ha kiírod erröl az 500. kérdést, magadat kell megváltoztani!
Félig off
Szerintem ez akár lehetne egy jó, érdekes kérdés is, ami alatt filozofálni lehetne. Esetleg kevesebb ilyen kérdés születne tőlünk, ha ki tudnánk beszélni.
Csak erre nem érett meg a társadalom.
Idétlen példa, mert tök más téma, de az emberek hozzáállását tükrözi az ilyen kérdésfeltevős oldalakon: az egyik nemzetközi "gyakorikérdéseken" valaki megkérdezte, hogy miért sz...r minden, amit a Microsoft csinál. Normális, részletes, szakmai választ kapott. Itt miben lenne része??
Kicsit már közelebb áll az on-hoz:
Nem tudom, hogy az emberek mégis milyen jellegű kérdéseket várnak ebben a kategóriában?
Teljesen on:
Én nagyon nem vagyok jóban a felnőtt élettel.
Dolgozom, a munkahelyemen igyekszem elvégezni, amit rám osztanak. Szenvedtem az előző munkahelyemen, váltottam.
Mellette idegen nyelvet tanulok, jogsim van, sokadig végzettségemet szerzem, ezt szeretem is és többszörösét tanulom autodidakta, mint amit a suli elvár.
Igyekszem változtatni magamon, a jellememen. Görbe voltam, javítottam a tartásomon. Sohasem érdekelt a kinézet és kicsit elhanyagolt voltam, igyekeztem/szem javítani ezen is.
Mégis hol tartok?
Rosszul vagyok a munkámtól, olyan rossz, a tanulmányaimmal való elhelyezkedés kilátástalan, az egészségi állapotom a középkorúaknak megfelelő, pénzem semmi, szabadidőm semmi, nyaralni a járda-szigetekre megyek 20 percre, mert arra van időm és pénzem.
Körülnézek, mindenhol rák, halál, betegségek, kilátástalanság, alkoholizmusba menekülés, jövőkép hiánya.
Annyival jobb egyénként a gyerekkor...
Az a gond, hogy a gyerek felnőtt akar lenni, mert azt hiszi, az milyen menő, mennyivel jobb.
Meg azt hiszik, az a rossz,hogy suliba kell járni. A suliban legalább az órák felét, harmadát élveztem, akkor lefekvésig tanultam, most lefekvésig tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!