Középiskolában/általánosban nálatok volt olyan gyerek, akit a többiek piszkáltak, vertek és kiközösítettek?
Nálunk én voltam ez. Folyton csesztettek, nem csak a fiúk, de a lányok is. A középiskola egy pokol volt, sokszor féltem bejárni és azóta is egy depressziós idegroncs vagyok.
Érdekel hogy minden osztályban van e ilyen gyerek akit a többiek bántalmaznak, vagy csak én jártam szadista közösségbe?
22/F
En voltam ez altalanos iskolaban.
Ki is kozositettek, majdnem egy evig senki nem szolt hozzam.Fizikailag nem, de lelkileg bantalmaztak, piszkaltak es gunyoltak.
Sehol sem voltam kiközösítve, csak simán szivatva voltam. Általános iskolában azért mert nagyon vékony, visszahúzódó gyerek voltam. Középiskolában meg csak 1 ember szivat de nem csak engem hanem minden fiút. Viszont a legtöbbet mindig én kaptam de érthetetlen okból. Testalkatilag a legerősebb, legizmosabb tagok közé tartoztam. Viselkedésbelileg pedig se nem voltan visszahúzódó, se nem nagyképű. Nyilván nem vertem meg, mert nem fogok lealacsonyodni a szintjére.
Ott az ő fejében volt valami baj.
Minden közegben vannak sérült idióták, akik más piszkákásától érzik magukat valakinek.
Valójában velük van baj, ők lógnak ki a sorból.
De hol vannak olyankor a tanárok??! Sosincsenek ott, ha kellene!
Ahol azt mondják, hogy nincs,ott vszeg az illetőnek megvan a kis baráti köre és az osztály többi részének a kapcsolataiba nem látnak bele.
Mindenütt, még a fősulin/egyetemen is van vagy egy valaki, aki élvezi, ha másnak árthat, kibeszélhet vagy akit kollektíven bántanak. Mindig van egy kipczett gyerek. Ha elmegy, a második furcsább gyerek kerül a középpontba.
Még falun vagy a nagyközségekben vagy az összetartó osztályokban is van valaki, akihez a szülők nem engedik a fyereket és a többi gyeekben is felébred az, hogy akkor őt kell kiközösíteni.
DE
Van, amikor megérdemelt a kiközösítés. Pl 2 osztálytársnőmet is közösítették ki, mert simlisek voltak.
Volt egy fiú a gimiben, akit azért közösítettek ki, mert furcsa volt. Megette a taknyát, a fülébe dugta a ceruzát, spontán vihorászott, furcsa megnyilvánulásai voltak, büdös volt. Két évig kínozták. Amint elment, mindenki figyelme rám irányult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!